Slide 1 jFlow Plus
Slide 2 jFlow Plus
Slide 3 jFlow Plus

Multisport Syvänniemi

Tervetuloa seikkailemaan Syvänniemelle 26.8.2017! 

Syvänniemi Seikkailu järjestää Multisport Syvänniemi –seikkailutapahtuman, joka on tarkoitettu seikkailumielisille ja liikunnasta nauttiville. Multisport –tapahtumassa suunnistetaan rastilta toiselle juosten, pyöräillen ja meloen. Tapahtumaan osallistutaan kahden hengen joukkueissa ja valittavana on kaksi sarjaa; perus- ja kuntosarja. Hyväntuulisessa tapahtumassa osallistujat kilpailevat itseään vastaan ja palkinnot arvotaan. Ilmoittaudu mukaan tästä.
 

Tapahtumakutsu 

Ajankohta: Lauantai 26.8.2017

Tapahtumapaikka: Hermannitalo, Syvänniemi, Kuopio. Osoite on Postitie 32, 71570 Syvänniemi. Kuopion keskustasta n. 35 km länteen.

Lajit: Juoksu, pyöräily, melonta, suunnistus ja quest- (eli yllätys-)tehtävät.

Sarjat: Perus- ja kuntosarja

Perussarja sopii ensikertalaisille, seikkailunhaluisille, luonnosta ja liikunnasta nauttiville. Aiempaa kokemusta seikkailu-urheilusta tai muista urheilukilpailuista ei tarvita. Oikea asenne ja kohtalainen kunto riittävät pitkälle. Perussarjan suunnistusosuudet ovat helppoja. Rata seuraa pääasiassa teitä ja selkeitä polkuja. Perussarjan tavoiteaika on n. 3 tuntia.


Vuoden 2017 matkat: juoksu 5 km, pyöräily 17 km ja melonta 4 km. Reittivalinnat vaikuttavat matkan pituuteen. (päivitetty 13.8.)

Kuntosarja sopii aktiivisille liikkujille. Reitti on pidempi ja vaatii parempaa fyysistä kuntoa kuin perussarjassa. Reitin läpäistäkseen ei tarvitse kuitenkaan olla huippu-urheilija. Kuntosarjassa vaaditaan enemmän suunnistusosaamista, sillä osallistujat etenevät maastossa myös pelkän kartan ja kompassin avulla. Kuntosarjan arvioitu tavoiteaika on n. 5 tuntia.

Vuoden 2017 matkat: juoksu 16,5 km, pyöräily 32 km ja melonta 8 km. Reittivalinnat vaikuttavat matkan pituuteen. (päivitetty 13.8.)


Aikataulu:  

7:30 Materiaalien jako kuntosarjalaisille alkaa
8:40 Ohjeistus kuntosarjaan osallistujille
09.00 Kuntosarjan lähtö
9:15 Materiaalien jako perussarjalaisille alkaa
10:30 Ohjeistus perussarjaan osallistujille
11.00 Perussarjan lähtö
14.00-17.00 Ruokailu ja saunat kuumana

15.00 Palkinnot arvotaan

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja matkamuutoksiin.

 

Joukkueet:
Kahden hengen joukkue molemmissa sarjoissa. Joukkue voi koostua naisista, miehistä tai molemmista. Vähintään toisen joukkueen jäsenen on oltava täysi-ikäinen. Alle 18-vuotiailla pitää olla huoltajien kirjallinen suostumus. Lisäksi ainakin joukkueen toisen jäsenen on hallittava suomen kieli ja pystyttävä tarvittaessa kääntämään annetut ohjeet ja määräykset kumppanilleen. Joukkueet käyttävät koko reitin ajan maastokarttoja.

Tapahtumanumerot:
Osallistujille jaetaan numerolaput. Numerolaput kiinnitetään vartalon etupuolelle ja sen on oltava näkyvissä koko tapahtuman ajan.

Leimausjärjestelmä:
Emit-leimausjärjestelmä. Joukkueiden toivotaan tuovan omat emitit. Emit-kortin numero ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Siinä tapauksessa, ettei joukkueilla ole emit-korttia, järjestäjä vuokraa emitin joukkueelle (2 € / emit). Emit-kortin vuokra maksetaan samaan aikaan kuin osallistumismaksu. Hävinneestä kortista järjestäjä perii 65 €:n korvauksen.

Vakuutukset: Osallistujat vastaavat itse omista vakuutuksistaan.

Pakolliset varusteet:
2* polkupyörä
2* pyöräilykypärä
1* puhelin, joka on pakattu vedenpitävästi
1* EA-pakkaus, joka sisältää ensiside, urheiluteippi, pilli ja laastareita
1* juomapullo
1* kompassi kuntosarjaisille. Suositellaan myös perussarjalaisille.

Suositellaan:
karttamuovi tai kontaktimuovia kartan päällystämiseen
polkupyörän korjausvälineet (kuminpaikkaussarja, pumppu, jakoavain tms.)
energiaa (urheilujuomaa tai patukoita, banaaneita, suklaata tms.)
vaihtovaatteet ja vaihtokengät
karttateline polkupyörään

 

Pukeutuminen/Pesu:
Tapahtumakeskuksena toimii Hermannitalo, jossa on wc ja vesipiste. Suorituksen jälkeen osallistujille on keittoruokailu Hermannitalolla ja peseytymis- ja saunamahdollisuus Eevantalolla (500 m tapahtumakeskuksesta).

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu:
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.8.2017.

Osallistumismaksu molemmissa sarjoissa on 82 € / joukkue, kun maksu tapahtuu 26.7.2017 mennessä. Tämän jälkeen maksu on 100 € / joukkue. Huom! Maksun päiväys määräytyy pankin kirjaaman maksupäivän mukaan.

Osallistumismaksu maksetaan Syvänniemi Seikkailun tilille FI69 5600 3620 0303 43. Tilitiedot löytyvät myös sähköisestä ilmoittautumislomakkeesta. Ilmoittautuminen on pätevä, kun osallistumismaksu ja mahdollinen emit -vuokra on suoritettu tilille (suoritus näkyy tilillä) ja saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi.

Maksu sisältää:
Tapahtumamateriaalin kartat, reittikirjan ja muut mahdolliset ohjeet
Melontakaluston ja pelastusliivit
Peseytymis- ja saunamahdollisuuden
Keittolounaan
Tapahtumajärjestelyt


Peruutusehdot:
Jos joukkue on estynyt osallistumaan kisailuun esimerkiksi sairastumisen takia, palautetaan puolet osallistumismaksusta. Edellyksenä rahojen palautukseen on, että osallistuminen perutaan sähköpostitse 19.8.2016 mennessä. Lääkärintodistus vaaditaan. 17.8.2017 jälkeen tapahtuneista peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

Joukkue voi tarvittaessa vaihtaa kerran yhden jäsenen tietoja veloituksetta 17.8.2017 mennessä. Seuraavista muutoksia sekä 17.8.2017 jälkeen tehdyistä muutoksista perimme 20 € muutosmaksun.

Tiedotus:
Tiedotus & tapahtumasivu Facebookissa: Multisport Syvänniemi (ei vaadi kirjautumista)
Osallistumisen vahvistus maksusuorituksen saavuttua lähetetään sähköpostitse kuten myös infokirje tapahtumaan osallistujille (noin viikkoa ennen tapahtumaa)

Turvallisuus:
Osallistujien edellytetään käyttävän pyöräilykypäriä koko pyöräilyosuuden ajan. Mahdollisen eksymisen varalla osallistujilla tule olla vesitiiviisti pakattuna matkapuhelin, johon on tallennettu tapahtuman turvallisuusvastaavan puhelinnumero. Tapahtumakeskuksesta löytyy ensiapupiste ja ensiaputaitoisia henkilöitä.

Pyörävuokraus:
Syvänniemi Seikkailu vuokraa maastopyöriä nopeimmin varanneille hintaan 25 €  / pyörä. Maastopyörät varataan ilmoittautumisen yhteydessä ja maksetaan paikan päällä tapahtumapäivänä. Maastopyöriä on rajoitettu määrä. Katso suuntaa-antava kokotaulukko, joka auttaa valitsemaan sopivan kokoisen pyörän.

Yöpyminen:

Majoitus on mahdollista Maaseutuhotelli Eevantalolla (500m tapahtumakeskuksesta).
2 - 3 hlön huone 45 € / hlö, sis. aamiaisen

4 hlön huoneisto 180 € / huoneisto, ei sis. aamiaista
4 hlön hostel huone 37 € / hlö, sis.aamiaisen

Varaa majoitus suoraan Eevantalolta.

Aamiainen:

Tapahtuma-aamuna on mahdollista nauttia maittava aamiainen ennen seikkailuun lähtöä klo 6:45 alkaen Eevantalolla (500 m tapahtumakeskuksesta). 7 € / hlö. Sitovat ennakkoilmoittautumiset suoraan Eevantalolle

Järjestäjä:
Syvänniemi Seikkailu osk. Tapahtuman yhteyshenkilö Jenni Kääriäinen, seikkailu.syvanniemi (at) gmail.com,  +358 45 2066 772.

 

Tervetuloa seikkailemaan Syvänniemelle!

 

 

Yhteistyössä:

 

iClass Education