Slide 1 jFlow Plus
Slide 2 jFlow Plus
Slide 3 jFlow Plus
Slide 4 jFlow Plus
Slide 5 jFlow Plus

Syvänniemi Seikkailu

Syvänniemi Seikkailu osuuskunta järjestää elämyksellisiä liikunta- ja kulttuuriohjelmapalveluita Kuopion Syvänniemellä ja sen lähiympäristössä.

 

Ryhmille tarjoamme luonto-ohjelmia kuten maastopyöräily-,  patiokointi- ja kalastusretkiä, sauvakävely- ja lumikenkäilyaktiviteetteja sekä muita virkistäviä ohjelmia. Räätälöimme ohjelmat ryhmän tarpeiden mukaan.

 

Erikoisuutenamme on Synne -järvilautta, joka liikennöi Kuttajärvellä tilauksesta sekä kylätapahtumissa ja muutoin erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Synne on ihanteellinen vaihtoehto luonnon kokemiseen ja vesillä liikkumiseen kokousten, virkistyspäivien tai vaikkapa polttareiden yhteydessä. Synne sopii kalastukseen, valokuvaukseen, maalaukseen, tapaamisiin sekä uimisen ja sukeltamisen tukikohdaksi. Järvilautta soveltuu erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille. Lue lisää Järviohjelmat -osiosta.

 

Teemme yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa. Siten yhteiseeen tarjontaamme kuuluvat myös ravintolapalvelut, maastoruokailut, kokous- ja majoituspalvelut, savusauna, Syvänniemen historiakierrokset, Syvänniemen kylä- ja Kuopion kaupunkiopastukset sekä Teatteri Hermanni kesä- ja lastenteatterinäytöksineen.

 

Järjestämme elämyksellisiä tapahtumia. Vuoden 2016 päätapahtuma on Multisport Syvänniemi, joka on seikkailunhaluisille suunnattu liikuntatapahtuma. 

 

Lämpimästi tervetuloa Syvänniemelle nauttimaan kulttuurista, liikunnasta ja Synne-lautan aistikkaista järviristeilyistä!

 

Iloisin terveisin Syvänniemi Seikkailun väki

 

Käyntiosoite:
Syvänniemi Seikkailu osk

Keihäskoskentie 150
71570 Syvänniemi (Kuopio)
+358 44 520 48 48

seikkailu.syvanniemi(at)gmail.com

Postiosoite:
Syvänniemi Seikkailu osk

C/O Hanna Kääriäinen, Mäntyläntie 4 b 15
80220 Joensuu

 

ps. löydät Syvänniemi Seikkailun päivittäiset kuulumiset Facebook-sivuiltamme.