Slide 1 jFlow Plus
Slide 2 jFlow Plus
Slide 3 jFlow Plus
Slide 4 jFlow Plus
Slide 5 jFlow Plus

Tilojen vuokraus

Suunnitteleltko häitä, muita juhlia tai kokouksia? Syvänniememeltä löytyy kokous- ja juhlatilat niin pienelle kuin isommallekin ryhmälle. Tilaisuuksien ruokailut saa kätevästi tilattua Maaseutuhotelli Eevantalolta ja ohjelmat Syvänniemi Seikkailulta.

 

Maaseutuhotelli Eevantalo

Lämminhenkinen Maaseutuhotelli Eevantalo tarjoaa kokous- ja juhlapalvelujen lisäksi kotoisaa majoitusta ja tunnelmallisen savusaunan pehmeät löylyt.  

 

               Eevantalon savusauna ja herkutTunnelmallinen savusauna löytyy Eevantalon pihapiiristä Keihäsjoen varresta. Maittavat menut ja juhlaruuat kuuluvat Eevantalon valikoimiin.                

 

Hermannitalo

Hermannitalo on komea jugend -tyylinen kivilinna, joka toimii Syvänniemen kulttuuri- ja liikuntatalona. Hermannitalolla soveltuu juhlien ja isojen kokousten pitopaikaksi. Ruokapalvelut voi tilata Eevantalolta. Hermannitalolla ei ole anniskeluoikeuksia, joten mahdolliset omat alkoholijuomat tulee hankkia itse.

 

Hermannitalon varauksista vastaa Karttulan palvelupiste.

 

Karttulan palvelupiste
Puhelin 017 184 906 ja 044 7184 963
Faksi  017 184 999
Sähköposti: asiakaspalvelu.karttula (at) kuopio.fi

 Kattaus Hermannitalolla ja Hermannitalo ulkoa

Hermannitalo on jykevä kokouspaikka. Rakennuksessa toimii myös Teatteri Hermanni. Teatterisalissa on nouseva 300 -hengen katsomo.

 

 

Evankelis-luterilainen kirkko

Syvänniemen evankelis-luterilainen kirkko on J.V Strömbergin suunnittelema ja se valmistui vuonna 1925. Kirkko on erinomainen paikka kesähäiden ja muiden tapahtumien järjestämieseen.

 

Syvänniemen kirkon varauksista vastaa Kallaveden seurakunta. 

 

Evankelis-luterialainen kirkko

Syvänniemen evankelis-luterilainen kirkko on suosittu hääkirkko. Kirkko on tunnettu myös hyvästä akustiikastaan.

 

 

 

Ortodoksinen tsasouna

Kuopion ortodoksisen seurakunnan Syvänniemen rukoushuone on tietttävästi ensimmäinen siirtokarjalaisten rakentama ortodksinen rukoushuone (vihitty myöhemmin). Se sijaisee Syvänniemen kylän läheisyydessä.

 

Rukoushuoneen varauksista vastaa Kuopion ortodoksinen seurakunta (yhteystiedot aukeavan sivun alalaidassa.)

 

Tsasouna

Ortodoksinen tsasouna, Pyhän Ylienkeli Mikaelin ruokoushuone.